WERKWIJZE

SCHILDEREN IN OPDRACHT

Eerst maken we een afspraak in mijn atelier of op een andere locatie, net wat u beter uitkomt. U kunt het best een digitale versie van enkele foto’s aanleveren, zodat ik het kan vergroten en alle details zie. Samen kiezen we dan de foto die als uitgangspunt gaat dienen voor het schilderij. Belangrijk is om van u te weten welke portretten op deze site u het meeste aanspreken, zodat ik in deze stijl schilder. Het proces, van opdracht tot schilderij, duurt over het algemeen vier tot zes weken.

 

 

   

 

 

TARIEVEN

Prijzen zijn afhankelijk van de afmeting, het materiaal en de moeilijkheidsgraad van het schilderij. Prijzen zijn inclusief de lijsten. Ter indicatie: een portret van 30x40cm kost 495 euro. Deze prijs is gebaseerd op één af te beelden persoon.
Voorafgaand aan het schilderen van een opdracht vraag ik u 30% van het totaalbedrag te betalen.

MATERIALEN

Ik werk voornamelijk met olieverf bij voorkeur op paneel (masoniet). In enkele decoratieve werken komt u meer verschillende materialen en technieken tegen.

LIJSTEN

De schilderijen worden (naar uw wens) geleverd in exclusieve lijsten. De lijst en een schilderij vormen qua kleur en stijl één geheel.